Bublinkovou fólii užijete při práci, při odpočinku a na cestách do přírody

Při cestování – vydáváte-li se na cesty s elektronikou, jako jsou notebooky, tablety, fotoaparáty, kamery, měřicí přístroje a mobilní telefony, pak jistě bublinkovou fólii oceníte. Chrání totiž citlivou elektroniku před otřesy a pády, které mají neblahý vliv na drobné součástky a některé spoje. Vyplácí se zvláště na delších cestách vlakem, letadlem, autobusem i autem zabalit každý jednotlivý kus do několika vrstev bublinkové fólie Praha a máte po starostech. Podobně si počínejte vždy, když balíte elektroniku při stěhování nebo odesílání přepravní službou v rámci reklamací a servisních zásahů, prodloužíte tím její životnost a ušetříte spoustu zbytečných starostí.

bublinková fólie

Při práci v bytě nebo v dílně – některé pracovní činnosti v obytných prostorách nebo v domácí dílně vyžadují pracovní oděv – montérky. Zvláště v situacích, kde je jejich potřísnění a zašpinění běžnou praxí, jako je práce s barvami a ředidly, mazivy a vazelínou, palivy, zeminou, prachem, dřevěnými pilinami atp. Kdekoli položíte bublinkovou fólii v dostatečné šíři, bude spolehlivě chránit podklad před zašpiněním, takže se můžete směle posadit v znečištěných montérkách i na sedačku v obýváku. Taková opatření se hodí i řemeslníkům, kteří vám přišli opravit bojler, odkud se vysype pět kilo vápenitých usazenin, prorazit ucpaný odpad v kuchyni, kdy se úniku páchnoucích nečistot stěží ubráníte.

fólie se zeleným pozadím

Pod stanem – vyplatí se vzít s sebou na dovolenou či výlety do přírody pár metrů fólie, kterou rozprostřete pod stanovou podlážku, čímž výrazně změkčíte povrch a ochráníte ji od poškození kameny a kořeny stromů. Bublinková fólie se hodí i k posezení u táboráku a kdekoli jinde, kde nechcete, aby od ohně, popela a zaprášené zeminy utrpěla vaše karimatka. Můžete fólii položit i před stan, kde chodíte naboso, abyste tím zvýšili komfort pobytu v přírodě.