Stěhování nábytku Praha

Určitě jste se někdy už stěhovali. Při vzpomínce na mé stěhování jsem se celá orosila a dnes nechápu, jak jsem tehdy mohla vůbec celou situaci ustát. Už sehnat spolehlivou firmu, která dorazí na dané místo včas, byl problém, takže borci přijeli o dvě hodiny později a potom při každém kusu nábytku jen remcali, kolik je to schodů. Poléval mě pot a měla jsem pocit, že je třeba se jim omluvit a raději si to vytahat sama. Prostě úplně hrozná akce, o které se mi ještě dlouho zdály hororové sny. Protože mne čeká další stěhování, začala jsem si zjišťovat informace a nestačila se divit, jak je dneska všechno snadné a bezproblémové. Chcete někam přepravit jen křeslo a vzrostlou palmu? Není problém, můžete si dokonce sami věci vyložit i naložit a zaplatíte jen převoz, nebo naopak potřebujete nábytek také zabalit? Také žádný problém.

Stěhování Mamut

Agentura stěhování nábytku Praha https://stehovani-mamut.cz/sluzby/stehovani-domacnosti/ opravdu všechno zařídí přesně podle vašich požadavků, přesně podle přání. Stačí si domluvit schůzku, vše si ujasnit a stěhování může vypuknout. Teta se stěhovala do pečovatelského domu. Přišla parta silných mužských vybavených nářadím, rozmontovali obývací stěnu, vše zabalili, přestěhovali a na místě ještě vybalili a sestavili. Naprosto úžasná služba. Kamarádka Alena dokonce řekla, že nemá nervy se na to ani koukat, předala klíče a klidně si odjela na dovolenou.

stěhování

Zpátky se vracela do nového bydliště, původní byt převzala vyklizený a dokonce vymalovaný. Prostě stěhování snů. Takže jsem pustila své stresy k vodě a začala se těšit. Včera se u mne byl podívat technik, prohlédl si nábytek, domluvili jsme se také na vyklizení knihovny a zabalení knih do krabic, které také zařídí agentura. Ačkoliv bude každý kousek nábytku zabalen do fólie, přeci jen jsem měla strach, aby moje starožitná komoda nepřišla k úhoně, ale technik mi slíbil, že přijedou vozem s vypolstrovaným prostorem, takže není co řešit. Navíc mi byt po vystěhování uklidí a vymalují a mně odpadne starost se zajišťováním malíře.